​Eksisteret siden 1993

car2

Alle reparationer - alle mærker​

car5

​Service når det passer dig

car6

Aircondition service til gode priser

Har du en bil eller varevogn med aircondition eller klimaanlæg, skal det have et service mindst hvert andet år – og gerne hvert år. Hos Bavnevejens Auto tilbyder vi professionel aircondition service til konkurrencedygtige priser. Så hvis du skal have serviceret aircondition til bil/klimaanlæg til bil, kan du bare kontakte os.

Vi holder til i Randers, hvor vi har mange kunder fra nærområdet, blandt andet Hobro og Langå. Uanset hvor du er fra så står vi klar til at hjælpe dig med din aircondition service!

Et klimaanlæg skal udskiftes regelmæssigt

Alle filtre i et airconditionanlæg har en begrænset levetid og skal derfor udskiftes regelmæssigt. I løbet af et år, kan op til en tiendedel af anlæggets kølervæske sive ud gennem samlinger og pakninger. På den måde bliver køleeffekten dårligere og dårligere. Det kommer langsomt, så man opdager det normalt ikke før det er for sent. Dette kan du undgå med regelmæssig aircondition service.

Et airconditionanlæg har en fordamper, hvori der dannes kondensvand. I fordamperen samles der bakterier, svamp og mikroorganismer, og den skal jævnligt desinficeres.

Få et godt tilbud på aircondition service

Ønsker du en konkret pris på aircondition service, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi giver dig gerne mere information eller booker en tid for dig. Vi udfører service på klimaanlæg på alle mærker, modeller og årgange.

Kontakt os for at høre mere på telefon 86 44 00 24 eller e-mail bjarne@bavnevejensauto.dk.​ Vi ser frem til at give dig en god  aircondition service!

Servicebestilling

Udfyld venligst vores kontaktformular for at bestille en tid til service af din bil.

 
 
 
 
 
Hvilke reparationer ønsker du foretaget? *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Mandag - Torsdag: 07:30 - 16:30​

Fredag: 07:30 - 15:00​

Lørdag - søndag: Lukket​

Kontaktinformationer​

​​Telefon: 86 44 00 24

Mobil: 20 47 49 42

E-mail: bjarne@bavnevejensauto.dk

Find vej her:

Bavnevej 162, Mellerup
​8930 Randers NØ​

Følg os på Facebook​