Rullefelt og chiptuning til biltest

​Her ved Bavnevejens Auto har vi vores helt eget rullefelt, hvor du kan få testet effekten på din bil eller få foretaget serviceeftersyn. I forbindelse med dette arbejder vi også med tuninger, hvor vi blandt andet kan udføre en professionel chiptuning af din bil.

Vi tester bilens effekt med chiptuning

I Bavnevejens Autoværksted i Mellerup kan vi også tilbyde ombygninger og specialopbygninger af motoren, så den får en større effekt. Vi har dygtige mekanikere, der kan lave en effektiv chiptuning af din bil. Som en ekstra service har vi også vores helt eget rullefelt, hvor vores kompetente mekanikere kan måle bilens effekt før og efter tuning.

Efter aftale kan vi lave flere tests samme dag. Dette kan du blandt andet gøre, hvis du for eksempel vil have vennerne og deres biler med, eller hvis du vil lave et event i jeres bilklub.

Hvis du ikke er interesseret i at få foretaget en chiptuning eller en ombygning af motoren, har du stadig mulighed for at komme ind og få målt effekten på din bil på rullefeltet.

​Vil du vide mere om chiptuning og rullefelt?

Vil du høre mere om din bils muligheder for chiptuning, eller ønsker du at bestille tid til test af din bil på vores rullefelt, er du velkommen til at ringe til os på telefon 86 44 00 24 eller 20 47 49 42.

Du er også velkommen til at skrive en mail til os på:

bjarne@bavnevejensauto.dk eller på connie@bavnevejensauto.dk, så kan vi fortælle dig meget mere om vores arbejde og give dig et godt tilbud.

Du er også velkommen til at kontakte os via vores formular her.

Servicebestilling

Udfyld venligst vores kontaktformular for at bestille en tid til service af din bil.

 
 
 
 
 
Hvilke reparationer ønsker du foretaget? *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

​Mandag - Torsdag: 07:30 - 16:30

Fredag: 07:30 - 15:00​

Weekend: Lukket​

​Kontaktinformationer

​​Telefon:  86 44 00 24

Mobil:  20 47 49 42

E-mail:  bjarne@bavnevejensauto.dk