​Eksisteret siden 1993

car2

Alle reparationer - alle mærker​

car5

​Service når det passer dig

car6

Mekaniker med erfaring siden 1993

Hos Bavnevejens Auto får du en professionel mekaniker med mange års erfaring. Vi servicerer kunder i Randers, Langå og Hobro og tilbyder alle former for reparationer, service og eftersyn. Vi er beliggende på Mellerup nær.

Autoværkstedet ejes og drives af Bjarne Schaldemose, som er uddannet automekaniker. Det startede tilbage i 1993, hvor Bjarne fortsat havde et andet arbejde ved siden af, men i 2004 tog Bjarne springet og begyndte at arbejde på fuld tid for værkstedet og har drevet det med succes lige siden.

​Alsidigt autoværksted og kompetent mekaniker

​​I 2006 fik autoværkstedet en 4-søjlet autolift samt et par andre lifte - og i 2008 blev værkstedet opgraderet med et rullefelt. Det betyder, at vi kan teste effekten på din bil i forbindelse med serviceeftersyn. Dermed kan du være sikker på, at din motor forbrænder brændstoffet korrekt. Søger du en kompetent mekaniker, er vi det helt rette værksted, der kan hjælpe dig med din bil - uanset problemet og omfanget.

Vores mekaniker kan foretage alle former for reparationer af alle bilmærker og bilmodeller. Vi arbejder blandt andet med service af airconditionanlæg, 4-hjulsmåling, diagnosetest og bremseprøve. Desuden kan vi udføre en lang række specialopgaver.

​Det er samtidig et lille familieforetagende, hvor sønnen hjælper med IT, og hvor datteren hjælper med det markedsføringsmæssige i forhold til Facebook og Instagram. Bjarnes kone, Connie, arbejder på kontoret, men hun er uddannet som både kontorassistent og mekaniker.

Book tid til eftersyn og reparation

​Skal din bil en tur til mekaniker, kan du booke tid hos os, når det passer dig. Som kvalitetsbevidst automekaniker tager vi os godt af din bil og anvender reservedele i høj kvalitet. 

Vores mekaniker giver gerne et godt tilbud til en god pris. Bestil tid på telefon 86 44 00 24, eller skriv til os på bjarne@bavnevejensauto.dk.

Servicebestilling

Udfyld venligst vores kontaktformular for at bestille en tid til service af din bil.

 
 
 
 
 
Hvilke reparationer ønsker du foretaget? *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Mandag - Torsdag: 07:30 - 16:30​

Fredag: 07:30 - 15:00​

Lørdag - søndag: Lukket​

Kontaktinformationer​

​​Telefon: 86 44 00 24

Mobil: 20 47 49 42

E-mail: bjarne@bavnevejensauto.dk

Find vej her:

Bavnevej 162, Mellerup
​8930 Randers NØ​

Følg os på Facebook​